Ultimate magazine theme for WordPress.

طرز تهیه خمیر‌ پیتزا خانگی برشته و خوشمزه

0

[ad_1]

طرز تهیه خمیر‌ پیتزا خانگی

با طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه باشید.

استفاده از خمیر‌ پیتزا آماده را کنار بگذارید! برای تهیه کردن خمیر‌ پیتزا خانگی کافی است کمی آرد و مایه‌ خمیر در خانه داشته باشید و از پیتزا مخصوص خودتان لذت ببرید.

پیتزا غذایی است که امروزه می‌توان ادعا کرد همه افراد، بزرگ و کوچک، پیر و جوان از خوردنش لذت می‌برند البته در این میان هستند کسانی که برای حفظ تناسب اندام و رعایت مسائل بهداشتی ترجیح می‌دهند پیتزا را در خانه و مطابق میل و سلیقه اهل خانواده تهیه کنند و در این بین هیچ چیزی جای خمیر‌پیتزای خانگی را نخواهد گرفت.

مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا

مایه‌خمیر

۱ قاشق سوپ‌خوری

شکر

۱ قاشق سوپ‌خوری

آب

۱/۴ پیمانه

شیر

۱ پیمانه

نمک

۱/۲ قاشق چای‌خوری

بکینگ‌پودر

۱ قاشق چای‌خوری

آرد

به میزان لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه

طرز تهیه خمیر‌ پیتزا خانگی

درجه حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
شکر، مایه‌خمیر و ۱/۲ پیمانه آب ۴۳ درجه را در ظرفی مخلوط کنید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا عمل آید. (منظور از آب ۴۳ درجه این است که آب نه داغ باشد که باعث کشته شدن مایه‌خمیر شود و نه سرد باشد که مایه‌خمیر عمل نیاید.)
شیر، نمک و بکینگ‌پودر را مخلوط نمایید و مایه‌خمیر عمل آمده را اضافه کنید. (در صورتی که شیر در دسترس نبود می‌توانید آب را جایگزین آن کنید البته این نکته را در نظر داشته باشید که خمیر بدست آمده به وسیله شیر، خمیر به مراتب لطیف‌تری خواهد بود.)
در این مرحله روغن را اضافه کنید و به آرامی آرد را به مخلوط بیفزایید تا جایی که خمیر لطیفی حاصل شود. (از سنگین کردن خمیر بپرهیزید.)
خمیر را ورز دهید و یا صد مرتبه بکوبید.
ظرف تمیزی را به کمک مقدار کمی روغن چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید و حدود ۲ تا ۳ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
کف قالب را به کمک قلمو چرب کنید و خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر درون سینی باز کنید و به کمک چنگال حفره‌هایی در آن ایجاد نمایید تا مانع از پف کردن خمیر شود.
خمیر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت نان‌ها و همچنین درجه حرارت فر بسته به نوع فرها متفاوت است.

FBIطرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزهاملت جوانه + نکات طب سنتیخوشمزه ترین غذاهای ارمنیکاری مرغ هندی با نان هندی (روتی)کوفته بلغور گندمفیلو کوکی – سوغات لندنطرز تهیه مرصع پلوآموزش پیتزا مرغ و قارچطرز تهیه کوکوی عدسگالانتین مرغ با مواد گوشتیآش برگ کلم (تهرانی)طرز تهیه حلوای آرد گندمطرز تهیه مربای انجیرکلم پلو شیرازیسالاد فصل با طعم توت فرنگیپیده گوشت ترکیه ای

[ad_2]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.